حزب همبستگی مردم سعادتمند افغانستان

حزب سیاسی همبستگی مردم سعادتمند افغانستان،به دین مقدس اسلام ایمان و به پیروان ادیان دیگر احترام داشته ویک حزب سیاسی فراقومی بوده که بخاطر همبستگی تمامی ملیت های افغانستان بصورت داوطلبانه وبدون اکراه بمثابه یک کانون سیاسی مظهراراده اعضای آن بوده که اعضای آن بخاطر ایجاد یک جامعه عادلانه، مردمی ودیموکراتیک فارغ ازهر گونه برتری های زبانی، قومی وتعصب زدایی و بخاطر حفظ ارزشهای مدنی و پیشرفته افغانستان مبارزه میکنند.
نام حزب سیاسی (دافغانستان دخلکو دنيکمرغه یو والي ګوند) یا (حزب سیاسی همبستگی مردم سعادتمند افغانستان) که مختصر آن(حزب همبستگی مردم افغانستان ) میباشد. 

حزب همبستگی مردم سعادتمند افغانستان سازمان مستقل ملی،سیاسی و وحدت داوطلبانه افغانهاست که اساس اتحاد آن را دیدگاه های مشترک اهداف مرامی و اصول سازمانی اِی که در مرامنامه واساس نامه آن انعکاس یافته است تشکیل میدهند. حزب سیاسی همبستگی مردم سعادتمند افغانستان محصولی از روند مردم سالاری و آزادیخواهی مردم آزاده افغانستان است.

ریاست جمهوری ترامپ و آینده افغانستان

با توجه به اینکه افغانستان در حدود سه سال گذشته دیگر از محورهای اصلی سیاست خارجی آمریکا نبوده است، انتظار نمی‌رود در کوتاه مدت دولت جدید دونالد ترامپ تصمیم‌های جدی و سرنوشت‌سازی در مورد افغانستان اتخاذ کند. در برنامه‌های کارزار انتخاباتی آقای ترامپ هم طرح‌ روشن و مرتبطی با افغانستان وجود نداشته است و افراد کمپین تبلیغاتی او توضیح نداده‌اند که سیاست دولت ترامپ در قبال افغانستان و حکومت طالبان چه خواهد بود.

پس از سال ۲۰۰۱ و حمله ائتلاف به رهبری آمریکا به افغانستان، انتخابات‌های ریاست جمهوری در آمریکا همیشه از اهمیت ویژه برای مردم و سیاستمداران در افغاستان برخوردار بود. وضعیت افغانستان و حضور نیروهای آمریکایی در این کشور نیز از مهمترین موضوعات مورد بحث در مناظرات و کارزارهای انتخاباتی نامزدهای انتخاباتی این کشور به شمار می‌رفت.

اما در انتخابات سال جاری، افغانستان دیگر موضوع اصلی بحث نبود و این تنها شیوه خروج نیروهای آمریکایی از این کشور بود که جمهوری‌خواهان و به خصوص آقای ترامپ از آن به عنوان اهرم فشار علیه دولت بایدن و هریس استفاده می‌کردند.

به طور مثال بحث خروج آمریکا از افغانستان در سال ۲۰۲۱، یکی از موضوعات داغ تنها مناظره دونالد ترامپ و کامالا هریس در ۲۰ سنبله/شهریور امسال بود.

Image

وزارت دفاع بریتانیا: گزارش بی‌بی‌سی از قتل‌های غیرقانونی نیروهای ویژه در افغانستان در مجموع دقیق است

بن والاس، وزیر دفاع پیشین بریتانیا دیروز (دوشنبه،۲۳ سپتامبر، ۲ مهر/میزان) به سوالات هیئت مستقل تحقیق در مورد اتهام جنایت جنگی نیروهای ویژه بریتانیا در افغانستان جواب داد. برنامه پارانوما بی‌بی‌سی قتل‌های غیرقانونی را فاش کرده بود که نیروهای ویژه بریتانیایی در سال‌های ۲۰۱۰ تا ۲۰۱۳ عمدتا در هلمند در جنوب افغانستان مرتکب شده بودند.

در این جلسه از بن والاس پرسیده شد که در سال ۲۰۱۹ که وزیر دفاع شد چگونه به این اتهامات رسیدگی کرده است.
بی‌بی‌سی به سندی از سال ۲۰۱۹ دست یافته بود که در وزارت دفاع بریتانیا به این جمع‌بندی رسیده بود که اتهام جنایت جنگی در برنامه پارانوما بی‌بی‌سی «در مجموع دقیق» بوده است.
با وجود این هشدار در داخل وزارتخانه، پاسخ رسمی که آن وقت وزارت دفاع رد این اتهامات بود و به این نکته اشاره کرد که تحقیقات پلیس نظامی در این مورد منجر به پیگرد قانونی نشده است.
Image